Huisstijl

Huisstijl

zaterdag 23 maart 2013

Een kaart voor een kaart

10 jaar gsk klein
In 2013 viert de gezinsspaarkaart haar tiende verjaardag. Verjaren, dat is taart eten, cadeautjes krijgen, vrienden uitnodigen… en kaartjes ontvangen! Stuur ons een leuke, grappige of originele verjaardagskaart en wie weet belonen wij jouw kaart met een geladen gezinsspaarkaart ter waarde van 35 euro.

De wedstrijd loopt tot 30 april 2013. Zowel in maart als april belonen we tien inzendingen met een geladen gezinsspaarkaart. Kaartjes mogen opgestuurd worden naar ‘Een kaart voor een kaart’, Gezinsspaarkaart, Troonstraat 125, 1050 Brussel met vermelding van adres en lidnummer.

Bekijk alvast leuke inzendingen op www.facebook.com/Gezinsspaarkaart. Voor meer informatie en het wedstrijdreglement kan je terecht op http://www.gezinsspaarkaart.be/. Inzendingen kunnen gepubliceerd worden ter illustratie ('De Bond', Facebook...).

woensdag 20 maart 2013

Infoavond 'Opvoeden met een kwinkslag'

Gezinsbond en Ouderraad Mariadal

nodigen uit
 
Infoavond 'Opvoeden met een kwinkslag'
 

 
Over creatief omgaan met kinderen
Tafel dekken, afwassen, tanden poetsen, zich klaarmaken voor school, afspraken maken,…
Niet zelden leidt dit tot discussies tussen ouders en kinderen. Met een beetje fantasie kan je deze dagelijkse beslommeringen speels aanpakken. Door creatief te zijn in je rol als opvoeder, wordt de uitwisseling met je kind meer ontspannen, boeiend en uniek.

Om je creativiteit naar boven te brengen, oefenen we een aantal technieken.

29 april om 20u
Basisschool Mariadal, Klein Overlaar 3

Inkom is gratis
Inschrijven vóór 22 april via info@ouderraadmariadal.be