Huisstijl

Huisstijl

donderdag 18 februari 2021

Even met twee: inspiratie-avond op 25 februari

Even met twee

​‘Sinds de kinderen er zijn, blijft er nog maar weinig tijd over voor elkaar als partners.’. Herkenbaar? Wel, je bent niet alleen. Vele jonge ouders ervaren meer meningsverschillen waardoor het welbevinden in de relatie daalt.

En daarom willen we jullie als partners een hart onder de riem steken. Door aandacht te hebben voor de vele kleine momentjes. Door in te zoomen op kleine ingrepen die de balans sneller terug in evenwicht brengen.

We geven jou alvast een tip mee: zoek het niet te ver. Even met twee in de zetel zitten. Of even met twee een korte wandeling maken. Of samen een aperitiefje nemen terwijl de jonge spruitjes naar tv kijken. In de kleine dingen vinden jullie elkaar (terug).
 

Inspiratie-avond op 25 februari 2021 - 20u15 -gratis

Over welke kleine ingrepen hebben we het dan? We laten enkele experten aan het woord, aangevuld met ervaringen van enkele ouders én jullie eigen ervaringen.

Luk Dewulf (pedagoog en talentcoach) zoomt in op het inzetten van je talent als koppel, Lesley Verhofstadt (UGent) neemt de emoties onder de loep terwijl Katrien Koolen (klinisch psycholoog) handvaten aanreikt om elkaar beter te begrijpen. Dat relaties niet alleen een thema is dat vrouwen aanbelangt, bewijst Wim Schotsmans  van Vaderklap – Buitendenker. Met naast hem een koppel dat graag getuigt over het reilen en zeilen binnen hun gezin.

Dit alles overgoten met een humoristisch sausje van Inspinazie, een improvisatietheaterhuis. Zij halen hun mosterd bij de experts én bij jullie. Want via de chat kan je jouw ideeën influisteren.

Schrijf je in (deze avond kan je via live-stream volgen)

In maart vind je nog een aantal bijkomende webinars rond dit thema met ondermeer Nina Mouton, Luk Dewulf, Rika Ponnet...
Meer info